"Världens bästa färg"
Här får du bakgrund, och tips hur du använder våra färger
och våra tjänster.

 "Världens bästa färg"

Världens bästa färg kallas den ibland för den kräver nästan inget för arbete och fäster på dom flesta underlagen som trä,plast,glas,betong m.m det går även att färga tyg med den. Ja låter väl som världens bästa färg som dessutom torkar fort och det gör att du kan fixa något snabbt hemma även om det är lite utrymme. Och smidigt i våra tider då man ska hinna med massor...nu hinner du vara kreativ! 

GIFTFRI, VATTENBASERAD, DEKORATIV

Giftfri ,vattenbaserad färg som är blyfri, luktfri och har extremt låga eller zero VOC halter (VOC = flyktiga organiska föreningar) – men den är också annorlunda.
Det är inte färg med tillsatt krita.
Det är inte krittavlafärg. Det är inte gjort genom att blanda gips eller murbruk eller bakpulver i en befintlig färg. 

SNABBT OCH ENKELT FÖR KREATÖRER

Den fastnar på de flesta ytor och skapar vackra resultat snabbt och enkelt. Använd den för att skapa en yta med struktur, en patinerad yta, en slät, modern yta eller använd den även som en ”wash”.  

Ingen grundfärg, inget sandpapper..:)

Färgen fäster på dom flesta ytorna, både inomhus och utomhus. Oftast utan att använda varken grundfärg eller sandpapper. Torka av och se till att det inte är fettfläckar.
Sen är det bara att sätta igång med det roliga - måla och få fram fantastiska resultat!

Arbetar du med obehandlat trä behandlar du med kvistlack (shellack). Detta hindrar garvsyran från att tränga igenom.

På en del äldre möbler (30-40 talet oftast) kan det blöda igenom och uppkomma en gul el rosa aktig ton (blir en old look patina). Om du vill gardera dig att det inte ska blöda igenom använd spärrgrund eller stryk två tunna lager med kvistlack.Det torkar på några minuter,sen kan du fortsätta måla! Det är något du gör oavsett färg du använder. Lite extra arbete men det är det värt för att få exaxt det resultat du vill uppnå. Speciellt viktigt när du använder olika vita eller ljusa kulörer.

 Tips hur, på olika underlag

TRÄDGÅRDEN- Du kan använda den på ytterväggar,trädgårdsmöbler,(ej teak), metall, betong, matt plast - till och med terrakotta. Låt färgen stelna över natten och torka av med fuktig trasa. Vaxa ej.

VÄGGAR - Applicera med en svamproller eller stor pensel. Sedan kan du vaxa eller låta det vara neutralt. Färgen är fantastisk i sin matta renhet!

METALL - Du kan måla direkt på metall och smide. 

GOLV - Måla trä,betong och linoliummattor, ja dom flesta golv! Stryk 2 lager och lacka.
Använd gärna en svamproller. 

KÖKSSKÅP - Ett vackert resultat får du med Chalk Paint, på och i dina skåp. Måla minst 2 lager färg och vaxa 2-3 ggr.
 

Lämna in din möbel

Du kan lämna in din möbel/stolar/hyllor för ommålning om det är en hanterbar storlek.
Jag utför även måleri uppdrag hemma hos dig om det måste göras på plats. Det är inte alltid man har tid eller intresse att göra det själv.
Kom in eller ring så tittar vi närmare på det. 0704 6789 63

loading...

Måla/slipa golv

loading...