Annie Sloan har släppt en ny produkt till hennes 30-års jubileum!
En fantastisk Pearl Glaze (Pärlemolack)
som du lägger ovanpå tex. en vit färg för att få en häftig effekt!
Finns i butiken i Gustavsberg och här på webbutiken.

 

Uppdaterat 29 maj 2020

Nu verkar parkeringen utanför butiken fungera som den ska!

Kommunen blev tvungna att gräva upp vägen utanför butikshuset så nu kan du inte parkera framför entrèn utan det går bra en bit ifrån, vid rondellen eller uppe vid Gustavsgården! Ring mig så kan jag förklara!
Kommunen har lovat att det ska vara färdigt på fredag denna vecka.

Självklart kan du besöka min fysiska butik i Gustavsberg 
eller så kan du beställa via webbutiken här! Du är välkommen 
vad du än väljer!

Vilken respons jag fått efter flytten till Gustavsberg!
Tack alla gamla och nya kunder,jag tycker ni är fantastiska som fortsätter att handla av mig och trots dessa tråkiga tider så håller ni modet uppe! Vi fixar detta! 


Mina öppettider ...

Jämna veckor
onsdag-torsdag 09:00 - 15:00
fredag         10:00 - 18:00
lördag-söndag  11:00 - 16:00

Ojämna veckor
onsdag-torsdag 11:00 - 18:00
fredag         09:00 - 15:00
lördag-söndag  11:00 - 16:00Kurserna har startat och jag har ett stort bord med plats för 10 deltagare MEN nu under Corona tar jag två åt gången så vi inte smittar varandra!

Kurser i Annie Sloans Color and Style/Classical board och 
Annie Sloans Color and Style/Modern board och kursen
Måla Rost kan bara bokas muntligt och skriftligt nu under Corona.
Du ringer eller fyller i kontaktformuläret att du vill gå kurs, så kommer vi överens om tid och dag!

Det finns kurser även dagtid, ring eller mejla mig så ordnar vi en kurs!Länkar till inspiration och superbra filmer om hur du ska måla!
Annie Sloan tips.
Annie Sloan tekniker.


Välkommen att kika in på min gamla Facebooksida för
att se vad jag sysslat med innan jag tog över detta företag!


 

Målar på uppdrag med Annie Sloans Chalk Paint

Visst är det kul med känslan att ha skapat eller planerat hur du vill att något ska se ut själv! Men Annie Sloans Chalk Paint™ är det ännu roligare. Alla Annie Sloans färgkulörer som sammanlagt är 39 stycken gör det möjligt för dig att göra det. Chalk Paint™ Är en fantastiskt skön färg att jobba med och rik på pigment. 

Låter det lite skrämmande att måla själv? Då kan du gå kurs med Annie Sloans Chalk Paint™, hon har personligen utarbetat kurserna Teknik 1 och Teknik 2 för att ge en bra presentation av möjligheterna att skapa själv.

Annie Sloan har ju inte bara Chalk Paint utan massor med produkter som ingår i hennes koncept.
Man jobbar med ett ljust och mörkt vax som förseglar färgen och ger den ett djup och ett mörkt vax för att skapa en äldre patina.Du kan jobba med Decoupage, bladmetaller, schabloner och hon har även tagit fram egna penslar som är anpassade till Chalk Paint och hennes andra produkter.

Du kan måla med Annie Sloans Chalk Paint™ på dom flesta ytorna, trä, betong, glas, tyg och färga tyg och ja det mesta som sagt. Vissa träslag kan man behöva använda spärrgrund som kvistlack på för att det inte ska blöda igenom, men det är inget större jobb, det torkar på ca 15-30 minuter innan du kan måla på med Chalk Paint™.

Chalk Paint torkar på ca 30 minuter, beroende på hur tjockt du målat. Du behöver inte slipa och måla med grundfärg. Tvätta av fettet med en wettextrasa med något fettlösande medel och sätt igång. Är ju så fantastiskt befriande att kunna göra det på hemmaplan utan att det blir katastrof rörigt hemma =). 

Är du inte en hemmafixare men älskar den sammetslena looken Chalk Paint ger? Då kan du lämna in din möbel till butiken så målar vi. Oj, det är en jättestor möbel! Då tar vi med oss Chalk Paint och kommer hem till dig =) Kom in i butiken eller ring och fråga bara!

Där var en liten snabb presentation av Annie Sloans Chalk Paint. Du hittar mer här på hemsidan under fliken Chalk Paint och våra kurser hittar du på webshopen under fliken kurser. 
Välkommen till butiken i Gustavsberg och här på nätet! Kram