En butik med mycket kärlek å' kreativitet!

Min ide' och passion

Jag är återförsäljare av Annie Sloans Chalk Paint™ Och det är det bästa jag gjort! Jag hoppas jag kan inspirera till att våga vara kreativ och har workshops hur du på ett enkelt sätt kan skapa själv i ditt hem.Annie Sloans Chalk Paint™ är en rolig, lätt och helt underbar färg att skapa vintage, slitet, fint å slätt och sätta sin egna prägel på föremål och möbler.

 Min bakgrund är brokig, men jag har jobbat med blommor sedan 1992, gått på konstskola heltid i 3 år och utövat måleri, skulptur på fritiden. Älskar färg och form och nu har min passion utökats med fantastiska Annie Sloans Chalk Paint™.Jag är född i Stockholm och älskar tempot här men älskar ännu mer den frid det ger att måla och skapa. Men jag har inte bara en kreativ bakgrund utan har arbetat med allt från charklärling, croupier, resturang,chaufför, fastighetsskötare,solvalla med hästar,personlig assistent, bott utomlands m.m  Men det roliga är att till slut knyts säcken ihop och allt har man nytta av! 

Gillar också tanken på att återbruka möbler, det går att skapa fantastiska, kreativa möbler med färg, knoppar,beslag, tapet m.m Varför hela tiden köpa nytt när det går att skapa så mycket fantastiskt med det som vi har??

Namnet Diversehandel är som klippt och skuret för mig. Sortimentet kan variera stort. Köper in det jag faller för, och var är gränsen?


 

IMG_0180 image image image image image IMG_0181 IMG_0245 IMG_0250 IMG_0198 IMG_0262 IMG_0270 IMG_0273 IMG_0277 IMG_0282 IMG_0284 IMG_0293 IMG_0216